google-site-verification: google3b2dcc63fc7db6a7.html

Rijden op LPG, betekent kiezen voor een voordelige én schone brandstof. Profiteer nu ook van de voordelen die autogas biedt:

Goed voor het milieu
Verkiest u ervoor om op deze  brandstof met een aanzienlijk lagere en minder schadelijke uitstoot te rijden, dan wordt u daar voor beloond, want voor "G3" auto's is de wegenbelasting aanzienlijk lager dan voor bijvoorbeeld auto's met een dieselmotor.
Voor meer informatie over de interessante G3 regeling zie het onderwerp " G3 regeling".

De installatie

Al onze LPG installaties voldoen aan de wettelijke eisen en zijn in alle merken auto’s in te bouwen. Daarnaast bouwen wij alleen LPG installaties in die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen.

Goed voor uw portomonnee
Op LPG wordt aanzienlijk minder accijns gerekend dan op benzine of diesel, dat maakt het rijden op LPG een stuk voordeliger dan rijden op benzine of diesel. Helaas wordt er standaard van uitgegaan dat LPG rijders meer kilometers maken, waardoor de wegenbelasting weer hoger uitvalt dan die van een benzine auto.  Hierdoor rijdt u na inbouw van een nieuw LPG-systeem vanaf zo'n 9.000 tot 12.000 kilometer per jaar goedkoper dan op benzine. Maar koopt u een auto die reeds al beschikt over een LPG-systeem waardoor de afschrijving op de installatie komt te vervallen , bent u al vanaf zo'n 4.000 kilometer per jaar voordeliger uit dan met benzine.

Hi-TEC  uw LPG specialist

Goed voor de motor

Beschikt u over een LPG installatie die is afgestemd op der specificaties van de fabrikant, dan heeft LPG geen nadelige invloed op het onderhoud.

Eerder in tegenstelling daar de motor door zijn veel schonere verbranding geen last meer heeft van interne vervuilingen. Deze zijn meestal de bron van vele defecten.

Een goede installatie voor elke auto

We hebben voor elke auto de juiste installatie. Of u nu een dikke 8 cilinder Dodge heeft, of 3 cilinder Citroën, wij weten waar we het over hebben. En gebruikt een autofabrikant bijvoorbeeld uit kostenoverwegingen ongeharde kleppen in de cilinderkop, dan hebben wij ook daar oplossingen voor. Dit kan zijn in de vorm van een klepsmeer systeem of zelfs een modificatie aan uw kleppen en zetels.

LPG  Spaart milieu en portemonnee

De moderne LPG installatie

RDW erkend LPG inbouwstation

Hi TEC is een RDW erkend inbouw station met kennis van de moderne LPG installaties. Daarbuiten is Hi TEC een allround garagebedrijf. Deze combinatie is uniek maar ideaal. Wij kennen uw auto hierdoor door en door, en lijden niet aan tunnelvisie als het aankomt op storingen aan uw LPG auto.  Bij Hi-TEC bent u verzekerd van mobiliteit. Voor Hoofddorp en omstreken dé specialist.

Onderhoud LPG installatie

Tijdig onderhoud van uw LPG installatie is erg belangrijk en verlengt de levensduur. Daarnaast kan u het u een hoop ellende en onnodige rekeningen van reparaties voorkomen. Het LPG-onderhoud voeren wij zorgvuldig uit waarbij ook het gasfilter wordt vervangen.

Alle uitgevoerde werkzaamheden gebeuren strikt conform de richtlijnen van onze leveranciers.

Crommelinbaan 33D
2142 EX Cruquius
023 545 1563