google-site-verification: google3b2dcc63fc7db6a7.html
Hi-TEC service, voor Hi-TEC relaties

Vaste klanten genieten extra voordeel.

Graag zien wij u terug als vaste klant. Als vaste klant geniet u van de voordelen van een onderhoud afgestemd op uw persoonlijk gebruik en portemonnee. We maken duidelijke prijsafspraken vooraf en geven eerlijke adviezen over het onderhoud en de reparaties, zo ook over het gebruik van originele, imitatie en indien zo mogelijk 

zelfs milieu en budgetvriendelijke gerecyclede onderdelen. Behoord u tot onze vaste klantenkring, dan krijgt u veel voordelen.

Airconditioning

Ook moderne airco systemen vergen onderhoud. Lijkt de capaciteit van uw airco af te nemen dan is het raadzaam uw airco door ons te laten inspecteren en van gepast onderhoud te laten voorzien. Hiermee kunt u dure reparaties en onnodige milieubelastingen voorkomen.

Het belang van een uitgelijnde auto

Bij een goed uitgelijnde auto zal slijtage en belasting tot een minimum beperkt zijn. Daarbij zult u van een optimaal comfort kunnen genieten, gaan uw banden gaan langer mee, worden betere prestaties neergezet helpt het u bovendien om brandstof te besparen. En niet onbelangrijk zal het weggedrag en de veiligheid van uw auto er met grote sprongen op vooruit gaan. Maak daarom nu bij ons een afspraak om de uitlijning van uw auto te controleren

Hi-TEC aandachtspunten

ONDERHOUD

REPARATIE

KEURINGEN

Hi-TEC   APK   alertservice

Wij zorgen ervoor dat uw auto op tijd gekeurd is.

 

Is de keuringstermijn van uw auto reeds overschreden, dan kunt u een bekeuring van maar liefst €130,- verwachten.  Maar belangrijker nog, loopt u daarbij dagelijks het risico betrokken te raken bij een ongeval waarbij de verzekering om deze zelfde reden niet zal uitkeren.

 

Vaak wordt de APK keuring gewoon vergeten, en wij die het óók altijd druk hebben vinden dat zeer begrijpelijk. Daarom zullen wij u als klant van Hi-TEC tijdig op de hoogte stellen en zo nodig achter uw broek aanzitten als de APK keuringstermijn lijkt te verstrijken. Bent u nog geen klant, dan kunt u uw kenteken in de onderstaande box invullen en alle nuttige informatie, inclusief de keuringsdata over uw eigen auto nalezen.

Crommelinbaan 33D
2142 EX Cruquius
023 545 1563