google-site-verification: google3b2dcc63fc7db6a7.html

WINTERRRRRR banden

Voor optimale grip geldt dat het essentieel is in de juiste periode op de juiste banden te rijden. Ofwel, zodra de ‘R’ in de maand zit, is het tijd voor de winterbandenwissel. Dan wordt je niet verrast door plotseling invallend winterweer en rij je ook bij hevige regenval veilig. 

Winter/zomer banden opslag

U kunt bij ons terecht om de winterbanden te laten monteren. Desgewenst kunt u de bandenset voor slechts € 49,00 per kalenderjaar, in ons depot laten opslaan. Schaft u een set winterbanden aan bij Hi-TEC dan hoeft u slechts € 25,00 te betalen.

Hi-TEC Bandenservice

Het is winterbandentijd !

Hi-TEC winterbanden service

Nieuwe autobanden nodig? 

Wij zijn leverancier van meer dan 20 verschillende merken, en bieden u de keus in zowel A-merkbanden als budgetmerken. Bij ons kies je niet alleen voor topkwaliteit voor de laagste prijs, maar ook voor zekerheid en service!

Wij hebben bewust geen contracten met bandenleveranciers, en zullen u daardoor altijd de banden kunnen leveren die het beste passen bij uw specifieke situatie zonder hierbij de veiligheid, het comfort en uw budget uit het oog te verliezen.

Juiste banden van groot belang.

De auto's rijden tegenwoordig veel kilometers, en zijn hierdoor vaker aan een set nieuwe banden toe. Bent u toe aan een set nieuwe banden, dan is het raadzaam goed te letten op de specificaties van de fabrikant. Want als een band goed past, dan hoeft het nog niet de juiste te zijn. Ook kunnen bijzondere wensen een rol spelen bij het uitkiezen van de juiste band.

bandenlabel alleen geeft onvoldoende informatie

Informatie  bandenlabel.

  • Uw budget

  • Verbruik

  • Weersomstandigheden

 

Informatie gebaseerd op ervaringen.

  • Duurzaamheid

  • Weggedrag

Crommelinbaan 33D
2142 EX Cruquius
023 545 1563